Παραδοσιακό κλασικό ξενοδοχείο
"Το Πουντί"

Στο Πυργί της Χίου

Στοιχεία Επικοινωνίας Διεύθυνση : Ιωάννη Ψυχάρη 25 Πυργί, Χίος Τ.Κ: 82102

Τηλέφωνο σταθερό-Fax: (+30)-22710-72739 Κινητό: 6977703863

E-mail: chioshotel-pounti@hotmail.com Υπεύθυνη: Καλογερά Σταματία

ΠΟΛΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Σύμφωνα με την πολιτική ακυρώσεων του Ξενοδοχείου μας & τον ισχύοντα κανονισμό του (αρθ. 8 ν. 1652/1986 κανονισμός σχέσεων καταναλωτών-ξενοδοχείων), σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησής σας για Διαμονή, παρακαλούμε σημειώστε τους ακόλουθους όρους:
Για Ακύρωση πάνω από 41 ημέρες πριν από την αναμενόμενη ημερομηνία άφιξης, δεν γίνεται καμία χρέωση και η προκαταβολή επιστρέφεται εις ολόκληρο.
Για Ακύρωση σε διάστημα 40 έως 22 ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξης, παρακρατείται ποσό ίσο με την αξία της μίας διανυκτέρευσης
Για Ακύρωση σε διάστημα 21 ημερών πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξης παρακρατείται ποσό ίσο με το 50% του συνολικού κόστους διαμονής.
Σε περίπτωση πρόωρης αναχώρησης χρεώνεται το 50% της συνολικής αξίας διανομής όπως αυτή ήταν προγραμματισμένη, για τις ημέρες που ακυρώνονται.
Σε περίπτωση μη εμφάνισης χρεώνεται το 100% της συνολικής αξίας της κράτησης, όπως ήτανπρογραμματισμένη.

Κάντε κλικ εδώ για τους όρους χρήσης

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Το chioshotel-pounti.gr αναγνωρίζει τη σημασία της τήρησης όλων των απαραίτητων νομίμων διαδικασιών που σχετίζονται με την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες τεχνικά μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλα τα προσωπικά στοιχεία που υποβάλλονται για τις συναλλαγές των χρηστών στην ιστοσελίδα πραγματοποιούνται στο εγγυημένα ασφαλές περιβάλλον της εκάστοτε τράπεζας ή φορέα (πχ Paypal, Viva, Easypay) και ΔΕΝ αποθηκεύονται στους server του chioshotel-pounti.gr

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή του προϊόντος ή υπηρεσίας γίνεται είτε μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης, είτα μέσω Αντικαταβολής, είτε με την χρήση Πιστωτικής ή Χρεωστική κάρτας. Οι συναλλαγές των χρηστών στην ιστοσελίδα πραγματοποιούνται στο εγγυημένα ασφαλές περιβάλλον της εκάστοτε τράπεζας ή φορέα (πχ Paypal, Viva, Easypay).

On Line Πληρωμή

Αριθμός Κράτησης :
Δωμάτιο
Ποσό
Νόμισμα
Email
Τηλέφωνο
Συμφωνώ  

 

 

 

 

 


 

english version ελληνική έκδοση